Nyheder / Nyheder 2012

Nyheder 2012

Jersie, den 22. december 2012.
 
Året der gik på hæld.........
2012 er gået utroligt stærkt, startede ud lidt trist med gamle venskaber der blev brudt og andre som bare flød ud i sandet!
 
2012 er også året hvor der har været run på inde på mit arbejde, vi har fået tilsluttet en hel del nye kunder og vi står overfor endnu flere udfordringer i det nye år med tilslutning af endnu flere kunder, et nyt målersystem som meget gerne skal komme i funktion i starten af det nye år. Det bliver også et år hvor vi udvider medarbejderstaben både på den administrative side samt blandt vores håndværkere. CTR er gået i jorden med deres nye vekslerstation, som bliver vores første underjordiske station, det bliver spændende at følge dette arbejde. Det bliver også året hvor CTR skal bygge et nyt spidslastanlæg på den gamle Tobaksfabrik i Søborg også kendt som BAT - British American Tobaccow, det bliver et anlæg der kun skal kunne forsyne ind på vores nye distrubitionsnet, rygtet siger et anlæg på over 30MW.
 
I 2012 var jeg rundt på lidt hundeudstillinger for at tage lidt billeder, dette kommer IKKE til at gentage sig i det nye år. Jeg vil stadigvæk tage på ture med mine egne hunde og forhåbentligt kommer der nogle gode billeder ud af det. Jeg håber på at tage andre projekter op i forbindelse med fotograferingen, men intet er besluttet endnu.
 
Jeg håber også at 2013 bliver året hvor jeg kan få mit eget lille fotostudie op og kører, så måske bliver de to newftøser prøveklude i forbindelse med dette.
 
Den mest spændende fototur i 2012 gik til Faxe Kalkbrud sammen med Tosafoto, det blev til en del gode billeder af Naya og Ofelia og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg tager derned og tager billeder, super flot sted med nogle helt utroligt flotte farver "når solen skinner" ;0)
 
2013 bliver også året hvor jeg igen tager vandreskoene på og skridttælleren om halsen, således helbredet igen kan få et skub i den rigtige retning!
 
 
Vita non est vivere sed valere vita est - Livet er mere end blot at være i live 
 
Faxe Kalkbrud, den 18. august 2012.
 
Lørdag morgen gik turen til Faxe kalkbrud, hvor jeg havde booket to tider til fotografering af tøserne hos TOSAFOTO, vejret var ikke lige med mig, da det regnede på vejen ned til Faxe, og under fotoseancen var solen ikke meget for at bryde igennem, så jeg er spændt på at se de billeder Susanne har fået taget af mine tøser.
 
 
De billeder jeg selv fik taget, var mest billeder af Newf-dreams Quartermain samt Quark, samt Naya's søster Nana. Jeg fik selvfølgelig også taget en del billeder af Torben og Susanne's Santo og Soya, dette var en god træning, og som man kan se på nogle af billederne så kom solen frem senere på dagen.
Det er ikke sidste gang jeg tager tøserne med til Faxe kalkbrud, sikken et flot sted, og så mindre end en times kørsel hjemmefra ;o)
 
 
 
Jan og Susanne Søderberg havde som sagt også booket to tider, deres var godt nok om eftermiddagen, men vi fik en dejlig dag ud af det, da vi tog en lille afstikker til Faxe Ladeplads, hvor vi nød vores frokost på lystbådehavnen. (Tak for mad Susanne ;o)
 
Orla og Vibeke som har Quark boende, dukkede op om eftermiddagen, således han også kunne blive fotograferet, sammen med sin bror og deres mor Nana.
 
Vi blev godt (mis)brugt af Susanne, så hvis vi ikke stæsede afsted i kalk klitterne, så hoppede vi rundt i vandet med en hund eller to efter os, hvis de ellers gad, det er jo newfer vi taler om ;o)) Naya og Ofelia nød at komme ud og svømme, og især da solen begyndte at bage så var det lækkert at blive kølet lidt ned.
 
 
 
Jeg håber i nyder billederne som kan ses her, det er kun et meget lille udsnit af de billeder jeg fik taget, men de giver en god ide om hvad der er muligt i Faxe kalkbrud.
 
 
Jersie by, den 15. juni 2012.
 
Lidt billeder af Ofelia kan findes i galleriet, billeder er taget med mit nye Canon EOS 5D mark III, jeg synes selv at de er blevet gode, men I kan jo skrive i gæstebogen hvad i mener.
 
Til august har jeg booket to tider i Fakse kalkbrud med TOSAFOTO, så må vi se hvordan de billeder bliver, jeg tager selvfølgelig selv mine kameraer med, så jeg måske kan lære lidt "flere" fiduser af de professionelle ;o)
 
Min kennel Newf-dreams har også booket et par tider samme dag, så dejligt at få taget lidt billeder af nogle newfoundlændere i nogle virkelige smukke omgivelser.
 
Ofelia - 5år.
 
Flere billeder her.
 
Solrød Strand, den 3. juni 2012.

Et par dage siden tøserne og jeg har været  ude på en længere tur, og da vejret var rimeligt, så tog vi bilen til Solrød Strand, det var så også en lejlighed til at få afprøvet mit nye kamera. 

Vi tog turen fra Solrød Strand til Staunings ø og retur, tøserne nød at de fik lov til at gå i vandet. Jeg så en der var ude og bade, men masse af aktivitet på stranden, beach volley er åbenbart det store hit i år.
 
Beach volley


Naya og Ofelia nyder virkeligt at komme i vandet, så håber vandet bliver lidt varmere, så jeg kan komme en tur i bølgen blå sammen med dem.
 
Naya og Ofelia i Køge Bugt.
DKK udstilling i Roskilde den 5 - 6 maj 2012.
 
jeg fik taget en del billeder i løbet af weekenden, en del vil sige omkring 2000 billeder, hvoraf hitraten var en del bedre end den tidligere har været, og jeg er ikke i tvivl om årsagen til denne kraftige forbedring, nemlig min deltagelse i TOSA Foto's kursus i Randers i actionfotografering, så når de laver en 2'er af dette kursus så er jeg på pletten igen forhåbentligt med endnu et super kamera fra Canon, også selvom det bliver i deres nye residens i nordjylland, ved Rold Skov.
 
 
 
Tenna's Jack Russel Terrier
 
Jeg fik taget billeder af Jack Russel Terrier, en del af Berner Sennen, som dog ikke bliver vist, en hel del af boxere samt Bull Mastiff og endelig en masse af Newfoundlændere.
 
Bettina Petersen's smukke Olle, som blev BIR om lørdagen.
 
Malene Krarup's smukke Kiss, som blev BIM om søndagen.
 
 
 Lidt hygge i newf lejren, lutter hvid/sorte newfer ;o)
 
Der kommer flere billeder op i galleriet, når jeg har fået gennemgået lidt flere, men indtil da kan i nyde nogle af dem her.
 
 
 
Trampesti igen, igen ;o)
 
I det dejlige vejr gik turen til Stevns klint, nærmere betegnet til Flagbanken hvor jeg havde en plan om at  gå turen fra Flagbanken til Bøgeskov havn og retur, en lille tur på ca. 14km, heraf går halvdelen af den stenede strand under klinten, så jeg er godt øm, efter den lille tur ;o) Jeg blev til gengæld dejlig solbrun ☼
Turens formål var at få lidt øvelse med mit nye EF 70-200mm f/2.8 L USM, så jeg kan få lidt erfaring med det inden jeg tager til Roskilde næste weekend for at fotografere lidt hunde.
 
 
 Dydens smalle sti ;o)
 
Solen bagte fra en skyfri himmel, og jo jeg havde ikke fået vand med i rygsækken, men det gik alligevel, men jeg var glad for den Fakta der var i Store Heddinge på vej hjem ;o)
 
Jeg fangede lige denne smukke sommerfugl.
 
Det var virkeligt hårdt at gå i de mange sten, men det er nok bare forbi man ikke er i form ;o)
Jeg mødte en dame som var på fossiljagt, hun havde fundet et par stykker, utroligt hvad fortiden gemmer på at sjove ting, hvis man ved hvad man skal lede efter.
 
Vue langs stranden under klinten.
 
Kurser
 
Lige en lill opdatering på min kursus weekend, fredag den 13. april startede vi op med et opdatering kursus i kamera teknik, dejligt at få genopfrisket sin viden.
 
Lørdag og søndag stod det på kursus i Photoshop Elements modul 2, rigtigt godt kursus, hvor vi fik genopfrisket en del fra modul 1, samt lært en masse nye teknikker, super kursus, og især stor ros til de hæfter Torben har lavet til de 2 moduler. 125,-/stk. er et fund for de penge ;o)
 
Lørdag aften var der en del som skulle på natfotografering, det sprang jeg over i denne her omgang, men de havde haft en sjov aften i Køge by.
 
Søndag stod den også på portrætfotografering, vildt spændende og helt sikkert noget jeg vil gøre det mere i på et tidspunkt ;o)
 
Jeg fik i løbet af weekenden kontrolleret mine kameraer og objektiver med hensyn til back- og frontfokus, mit Canon EOS  550D stod lige i skabet, så det var jo helt fint nu hvor jeg har solgt det til Lone fra Jellinge ;o) Mit Canon EOS 7D var også super godt, og det blev bare helt perfekt efter lidt justering til mine objektiver.
Efter kurset har mit 7D var inde hos Visual Service og fået monteret lås på programhjulet, samt fået renset CMOS, så nu er det tip top, og klar til en masse billeder henover sommeren.
 
Jeg er jo også kommet til at købe et nyt kamera, endnu et Canon, men denne her gang det helt nye EOS 5D mark III med et EF 24-105mm f/4L IS USM, jeg venter dog stadigvæk i køen hos Goceker. men jeg håber det er ventetiden og prisen værd ;o)
Kursus i action fotografering af hunde i Randers
 
Lang fredag havde TOSA Foto ved Susanne og Torben Jepsen arrangeret et kursus i at tage actionbilleder af hunde, det var først meningen af kurset skulle afholdes hos dem privat i Lystrup, men da de fik mulighed for at leje schæferklubben i kreds 11's klubhus i Randers, så blev kurset flyttet hertil, så da jeg skulle med færgen fra Odden til Aarhus med ankomst kl. 09.40, så havde jeg lidt travlt med at komme til Randers, jeg ankom ca. 10 min. over 10.00, hvor det var planen kurset skulle starte.
 
Vi var en lille sluttet flok med 4 deltagere om fredagen, og lidt flere om lørdagen.
 
Vi startede med at gennemgå lidt teori omkring action fotografering og fik indstillet vores kameraer, inden det gik løs med at få taget nogle billeder af Susannes og Torbens to schæferhunde Soya og Santo. Der er noget mere krudt i sådan to end der er i mine egne newfoundlændere ;o)
 
Ren action ;o)
 
Udover actionbillederne fik vi også øvet os i at tage profilbilleder samt standbilleder, så i løbet af dagen nåede jeg at tage knap 600 billeder, det objektiv jeg havde var kun et 15-85mm så det var begrænset hvor meget jeg kunne zoome ind. Mit nye 70-200mm nåede desværre ikke frem, og det er endnu ikke kommet, så jeg håber det kommer på tirsdag, så jeg kan nå at øve mig inden jeg skal på fotokurser hele næste weekend i Greve ;o)
 
Profil billede
 
 
 Stand billede
 
Vi fik rigtigt leget med vores kameraer, og vi fik også set hvor vores svagheder og styrker lå, blandt andet var der flere der fandt ud af af deres fokussystem lavede back fokus, så der hvor de regnede med at fokus lå, der var den altså ikke i virkeligheden. Mit kamera så ud til at være OK, men Torben har lovet at tage Spyder Lenscal med på næste weekends kurser, så vi kan tjekke om det er ok, mit kamera kan man nemlig selv justere på dette, hvis man har det rette testudstyr (Spyder Lenscal kan købes for omkring 500,-)
 
Mange flere billeder fra en helt fantastisk dag her.
 
Jeg har netop bestilt et helt nyt kamera fra Canon, nemlig deres helt nye EOS 5D mark III med et 24/105 4.0L objektiv.
 
Så jeg regner med at sælge mit nærmest ubrugte Canon EOS 550D EF-S 18/55mm IS, samt et Canon BG-E8 batterigreb og 2. stk. Sandisk Ultra SDHC 8GB SD-kort, alt originalt tilbehør remme, dæksler m.m. haves - Giv et bud på en pris, jeg har selv givet lidt over 7000,- i maj 2010. Kameraet er som nyt ;o)
 
Fredag den 30. marts Jersie Strand
 
Fredag aften tog jeg tøserne med i bilen til Jersie Strandpark, så vi kunne nyde en lille tur langs Jersie Strand. Vejret var godt og området omkring Jersie Strand og lagunen er et vidunderligt område, så det bliver nok her vi tager til fremover når vi skal gå en tur langs stranden, i hvert tlfælde når det skal være i lokalområdet.
 
Jersie Strand, og de to tøser blev sat af for fotografering ;o)
 
Vi mødte så mange søde mennesker der lige skulle hilse på de to flotte og nyvaskede/nyklippede tøser, så turen tog lidt længere tid end beregnet.
 
Er jeg ikke fin far?
 
Naya klar til at gå videre ;o)
 
Vi fik gået lidt over 6km, så det var næsten mørkt inden vi nåede tilbage til bilen.
 
Flere billeder her.
 
Onsdag den 28. marts Naya & Ofelia klipning hos Tenna
 
Tøserne var efterhånden blevet godt langhåret, så de trængte til at få trimmet lokkerne, så jeg havde lavet en aftale med Tenna som er Proff. hundefrisør om at få klippet tøserne.
 
To langhårede damer, men i fin pels kondition ;o)
 
Jeg tror Tenna havde frygtet det værste da hun fik at vide at det var to newfoundlændere hun skulle klippe, så hun blev da positivt overrasket over hvor flot en pelskondition de to tøser var i, ingen filtre eller andre ubehageligheder, Så Tenna gik bare i gang med at klippe, hun tog Ofelia først, da det var hende der var mest klippearbejde i.
 
Ofelia før klipning.
 
Ofelia efter klipning ;o)
 
Da Ofelia var færdig kom Naya på bordet og i løbet af knap to timer var begge tøser færdige, så nu har jeg bestilt tid til dem begge to igen i løbet af juli måned, så de hele tiden kan se fine ud.
 
Naya efter klipning, hun blev bare så fin ;o)
 
 Flere billeder her.
 
Boserup skov lørdag den 24. marts 2012
 
Vi havde lavet en aftale om en lille tur med tøserne, men vi havde ikke aftalt hvor den skulle gå hen, og da Søs aldrig havde været i Boserup skoven, så gik dagens tur hertil.
 
Disen lå stadigvæk tungt over skoven, og vi havde taget godt med tøj på, da det ikke var specielt varmt.
 
I dag var de grene der lå på stierne lidt større end normalt ;o)
 
 Ofelia lidt betænksom over de "grene" der lå på tværs af stierne.
 
Der havde rigitgt været gang i motorsavene, så flere steder måtte tøserne udfolde sig med en gang spring over hest!
 
 
Ihhh  Søs, hvis du kan så kan jeg også ;o)
 
Der var et større orienteringsløb i skoven, så vi mødte masser af mennesker der sprugte indtil hundene, Søs mente ligefrem at jeg burde udnytte dette til at score nogle af de unge og til tider smukke piger.....hmmm ;o)
 
Ofelia ved endnu en forhindring.
 
Da vi havde gået lidt over halvdelen af turen, fik vi og tøserne os en velfortjent drikkepause.
 
Kan se at jeg ikke havde fået slået billedestabiliseringen til igen ;o)
 
På dette tidspunkt havde solen brændt sig igennem disen, så nu var det rigeligt varmt til at man kunne åbne jakken og nyde det gode vejr, skridttælleren viste 7,2km da vi nåede tilbage til bilen, så en helt OK tur ;o))
 
Kongsøre Skov søndag den 18. marts 2012 
 
Jeg havde lavet en aftale med min opdrætter om at gå en tur, da vi efterhånden ikke havde set hinanden i over et halvt år, Susanne havde spurgt om jeg kendte et sted, og da jeg aldrig har været i Kongsøre Skov, og da det ikke ligger mere end knap 20km fra Susannes hjem, så var det en mulighed. Vi havde aftalt at mødes kl. 10.30, jeg havde begge tøser med og Susanne havde Quartermain med, som efterhånden er blevet 15 mdr.
Ruten skulle være omkring 5km ifølge den folder der findes for området, men da jeg var kommet i god tid (dog til en anden P-plads end den Susanne fandt frem til) så nåede tøserne og jeg op på knap 8km, så de var godt trætte og beskidte da vi kom hjem til Solrød igen.
 
Kort over Kongsøre skov.
  
Susanne og Quartermain, en lille drikke pause.
  
Vejret på turen var ikke det bedste, det var diset, og udsigten ved vandet var ikke noget at skrive hjem om!
 
Dis over vandet, så ikke megen sigtbarhed.
  
På turen mødte vi to ryttere på et par forholdsvis store heste, så vi trak til siden og stoppede op så de kunne komme forbi, mine tøserne er vant til heste og de stod bare og ventede på at hestene skulle komme forbi, da den ene hest blev forskrækket over et eller andet og kastede dermed sin rytter af, heldigvis skete der ingen fysiske skader på rytteren, udover en såret stolthed og sikkert en del blå mærker dagen derpå. Hun kunne ikke sige hvorfor hesten var blevet forskrækket, da den øjensynligt var vant til hunde, men måske ikke til tre store sorte newfer.
 
Tingstedet
  
Lidt omkring Tingstedet.  
 
Quartermain - Que?
  
Kongsøre Skov er et ret lækkert sted, og jeg kommer helt sikkert tilbage i løbet af sommeren, for at kigge lidt nærmere på alle de gravhøje og andre spændende ting der findes i skoven.
 
Stedet er også et yndet mål for lystfiskere.
 
Venskaber skal passes og plejes på samme måde som blomster, ellers visner de og dør ud, jeg ved ikke om det lykkes at redde denne blomst, det vil kun tiden vise!
 
Flere billeder fra turen her.
 
Ferie i uge 13 :o)
 
Holder ferie i uge 13, ugen kommer til at stå i tøsernes tegn, da de skal have den helt store tur med vask og føn, samt efterfølgende klipning hos en proff. hundefrisør, jeg gælder mig til at se hvad Tenna kan udrette af mirakler, håber det bliver godt, da det sikkert bliver hende der kommer til at klippe tøserne fremover.
 
Glæder mig til at fotografere tøserne når jeg har været på kursus hos Tosafoto den 6. april, dette kursus går kun på at tage fede billeder af vores hunde, så jeg håber at der er lidt der hænger ved ;o))
 
Jeg overvejer om jeg skal tilmelde hund/e til udstillingen i Roskilde, jeg kan jo altid lade være med at møde op, hvis jeg fortryder ;o))
 
Fotokurser i april 2012
 
April måned kommer til at stå i frihedens tegn, da jeg holder en del restferie i denne måned.
 
Den 6. april drager jeg til Lystrup for at deltage i et kursus i fotografering af hunde, kurset afholdes hos Tosafoto. Færgebilletterne til Odden - Århus og retur er bestlit, jeg tager  færgen ikke fordi jeg spare så megen tid, men en hel del km ;0) og så kan jeg guffe det store morgen komplet på vejen til Århus ;o)
 
Fredag den 13. april er det et kamera opfølgningskursus i Greve med Torben fra Tosafoto.
 
Lørdag den 14. april er det Photoshop Elements modul 2 kursus, også med Torben.
 
Søndag den 15. april er det et kursus i portrætfotografering, endnu en gang med Torben.
 
Trampesti part III
 
Vejret var pragtfuldt, så jeg tog en hurtig beslutning om en lille tur til Stevns, jeg manglede den sidste del af Trampesti, fra Flagbanken og frem til Bøgeskov havn. Jeg besluttede dog at gå den fra Bøgeskov havn og frem til Flagbanken og tilbage igen. Da Naya stadigvæk halter en lille smule på sit højre forben, så tog jeg afsted uden hunde, kun med min rygsæk, med lidt at drikke, et håndklæde samt min iPad og mit kamera.
 
Vel fremme ved Bøgeskov havn, måtte jeg lige finde starten/slutningen på Trampesti, men fandt dog hurtigt skiltet der viser ruten og reglerne for at benytte den.
 
Et lille stemningsbillede fra havnen, der var godt gang i fiskeboden på havnen.
 
Jeg begyndte at trave derudaf, og efter en god tids vandring kom jeg frem til en stejl trappe, men efter hvad jeg kunne se så endte den oppe i en privat have (her tror jeg dog at jeg tog fejl), men mere om det senere.
 
Trappe som nærmest er undermineret af et mudderskred.
 
Da stykket langs stranden efter trappen havde været ramt af en masse mudderskred, og da det så temmeligt ufremkommeligt ud, så valgte jeg at gå tilbage igen, og gå ad landevejen frem til det sted hvor huset ved trappen lå, således kom jeg tilbage på ruten igen, efter en temmelig lang omvej.
 
Jeg var glad for at tøserne ikke var med, da dette første stykke mest bestod af stenstrand og det er IKKE et underlag tøserne er vildt glade for.
 
Dette vue var det der mødte en fra tårnet ved Flagbanken
 
Det er åbenbart et populært sted for hangglidere/paraglidere, for jeg mødte et fantastisk syn af tre stykker som svævede rundt i luften omkring mig, et helt fantastisk syn, men jeg ser dog frem til april måned, hvor jeg gerne skulle få noget endnu bedre fotoudstyr, i form af et Canon EOS 5D mark III, samt et par rigtigt gode objektiver.
 
Flot syn over Flagbanken.
 
Det var disse paraglidere der dominerede luftrummet ved Flagbanken.
 
Jeg så ingen vilde fulge ved Flagbanken idag, men jeg er helt sikker på at det ikke er sidste gang jeg kommer i dette område.
 
Mange flere billeder her. 
 
Solrød Strand, fredag den 2. marts 2012.
 
Solrød Strand, en dejlig dag i marts.
 
Jeg havde taget en fridag, og da vejret artede sig fra den gode side, så tog vi en tur til Solrød Strand, al isen var væk, og tøserne var helt vilde for at komme i vandet, men det mente deres far ikke de skulle ;o)
 
 
Tøserne kigger langt efter en tur i vandet.
 
Igen i dag var der masser af mennesker der var ude og nyde det gode vejr, så tøserne fik hilst på en hel del forskellige hunderacer, boxer, labrador, Dansk Svensk Gårdhund m.fl.
 
Mine to smukke tøser.
 
 Jeg fik taget et par billeder af tøserne, men jeg må beklage at jeg ikke havde fået taget en savleklud med ;o)) Men det er jo newfer, så sådan ser de altså bare ud når de har travet i det løse strandsand i højt s☼lskinsvejr.
 
 
Hvor har jeg set den bro før?
 
Da vi nåede tilbage til bilen mødte vi en sød dame, som udbrød hej! jer har vi da set før oppe i Nyskoven, der havde vi bare meget mere tøj på ;o) Det var en dame med en sort labrador, som Ofelia havde jagtet rundt efter oppe i nyskoven tidligere på året, hvor der stadig væk var sne og is.
 
Flere billeder her.
 
Boserup skov sammen med Camilla, Dizzy og Budda.
 
Da Camilla er house- og hundesitter for Anna, som er i Dubai på ferie, var det en glimrende anledning til at komme ud på en frisk lille gåtur, og da Camilla aldrig har været i Boserup skoven, så var det jo et udemærket sted at tage hen sådan en skøn søndag, med sol og næsten ingen vind.
 
 Vue ud over Kattinge Vig
 
Camilla, Dizzy og Budda
 
Vi havde valgt den perfekte dag til vores tur i Boserup skoven, det vrimlede med mennesker, orienteringsløbere, mountainbikere, motionister og en masse andre som bare var ude og nyde det gode vejr.
 
Ofelia skal lige have lidt overblik
 
Det er ikke sidste gang vi tager op i Boserup skoven, og næste gang så bliver ruten udvidet lidt fra de omkring 7km vi fik gået i dag, jeg skal bare være helt sikker på at Naya er helt ok, for hun haltede på sit højre forben da vi kom hjem, det så ud som om hun trådte forkert på et tidspunkt på turen, om det skyldes træthed, ved jeg ikke rigtigt, men hun bliver lige skånet lidt for længere ture et lille stykke tid.
 
Naya, Dizzy og Budda, som har fået øje på et par løse hunde!
 
Flere billeder fra turen her
 
The Return - Solrød Strand den 10. februar 2012
 
Jeg havde taget en fridag, og hvad var mere passende end at tage tøserne med ud på en lille gåtur i det dejlige vejr, let frost og rimeligt vindstille. Jeg havde besluttet at tage til Solrød Strand, således vi kunne tage turen derfra over til Trylleskoven og retur.
 
Dette var det syn som mødte os.
 
Vi havde ikke været på disse kanter siden den 30. december 2011, men denne her gang var det en pragtfuld tur, med masser af søde mennesker på stranden med deres hunde i det dejlige vintervejr.
 
Stranden var pakket med folk og deres hunde.
 
Det meste af Køge Bugt frosset til ;o)
 
Tøserne nød turen, men var lidt skuffet over at de ikke kunne komme i vandet, men de fik til gengæld snakket med en masse hunde, det fleste af dem overgav sig straks og rullede om på ryggen.
 
Tøserne parkeret ved en stolpe, så jeg kunne få taget lidt billeder af dem ;o)
 
Lidt ænder i den isfri Solrød Å.
 
Flere billeder her
 
Nyskoven den 4. februar 2012
 
Vejret var vidunderligt, solen skinnede og temperaturen lå på omkring de -10 gr. celsius, så det var rigtigt newf vejr.
 
Der var åbenbart andre end os som var kommet på den ide at tage en tur i Nyskoven, så vi startede ud med at tøserne fik lov til at rende løs inde imellem træerne, hvor der meget sjældent kommer andre end os ;o)
 
Da vi nåede frem til den første bålplads, mødte vi dog en sød dame som var ude at lufte sin labrador tæve, så den blev jagtet af to store tunge newftøser, som ikke havde en chance for at fange den, men de morede sig alle tre hunde. Damen var meget begejstret for de to newfer.
 
Da vi kom frem til kælkebakken, mødte vi en far med hans tre børn og endnu to hunde, tøserne var i snor, så det blev ikke til så meget leg, men dog fik børnene en ordentligt newf vasker.
 
 Venter på far ;o)
 
Ihhh far hvorfor skal vi stå bundet som kvæg?
 
Tiden var åbenbart fløjet afsted på den første del af turen, for vi havde været af sted i knap en time og femten minutter, pæn tur, når man ved hvor lille Nyskoven egentligt er ;o)
 
Boserup skov den 28. januar 2012
  
Omkring kl. 10:00 gik turen imod Boserup skoven ved Roskilde, en tur vi efterhånden har gået nogen gange, men første gang vi har været der oppe i vinter halvåret. Det var en pragtfuld tur, med masser af mennesker i skoven, en hel del af dem på mountainbikes.
 
Dette skilt har vi set et par gange før ;o)
 
Turen blev meget tæt på 6,5km, så det var en ok tur, vi kunne se at Kattinge Vig var frosset helt til, men vi undersøgte ikke om den kunne bære ;o))
 
Kattinge Vig - Med hårdt vand ;o)
  
Vi fik ikke se nogle dyr i skoven udover denne her lille fætter som Ofelia dog ikke fik fært af.
 
Lille egern
  
Vi havde et lille stop på en af de mange lejrpladser i skoven, denne her ligger helt ned til Kattinge Vig.
 
  En lille slapper
 
Så er tøserne klar til afgang igen ;o)
 
Efter lidt over en time var vi tilbage ved bilen, så må vi se om vi tager af sted på en ny tur i morgen.
 
Så havde tøserne travlt med at komme tilbage til frisk vand og godbidder ;o)
 
Jersie, den 27. januar 2012
 
Så er tøserne og jeg klar til en lille tur i Boserup skoven, i morgen formiddag, håber at vejret holder. 
Jeg tager kameraet med i morgen, så må vi se om jeg kan få taget lidt billeder af tøserne.
 
Nyskoven, den 20. januar 2012
 
Så gik turen igen til Nyskoven, denne her gang uden vores vanlige følgeskab, dem kommer vi sikkert ikke til at følges med mere, men så er det da godt man kan gå turen alene i følgeskab med de to der virkeligt betyder noget!
 
Man kan godt se at der er kommet meget vand den seneste tid, for stierne var også her meget smattede, men det er Naya og Ofelia vist ret meget ligeglade med ;o)
 
Naya
 
Naya
 
Vi mødte ikke et øje på vores tur, først da vi nåede frem til udflytter børnehaven, måtte tøserne lige hilse på et par af de søde pædagoer, som mente de to tøser så vidunderlige ud, og de mente også at tøserne selv var klar over at de var smukke ;o) Tak for den bemærkning ;o)
 
Da vi nåede frem til det grønne areal, fandt Ofelia en glemt tennisboldt, denne kunne hun da godt lige lege lidt med, noget hun ellers ikke gider ret tit!
 
Ofelia leger med tennisbold
 
Lidt flere billeder fra turen her
 
Jersie, den 19. januar 2012
 
Så kom vi ind i 2012, ikke verdens bedste start på det nye år, men dog en start!
Dagene flyver af sted på mit arbejde, hvor vi i de næste 4 - 5 år udbygger vores fjernvarmenet med nye kunder, så vi har nok at se til i årene fremover, da der sker en masse med ombyning af stationer, opførelse af nye spidslast centraler, samt indførelse af et helt nyt målerkoncept samt meget, meget mere i samme dur.
 
Fredag den 13. januar var tøserne og jeg en tur på Køge Ås sammen med Marianne Hechmann og hendes Newf, nu var det endeligt muligt at finde et tidspunkt hvor vi kunne komme ud og gå på Åsen, noget vi havde talt om i længere tid, men der var hele tiden dukket forhindringer op.
 
Vejret var OK, og når man gik på sydsiden så var det også ret varmt, stierne var flere steder dækket af vand og mudder efter den megen regn og ingen sne eller frost, men vi var klædt fornuftigt på med varmt tøj og store støvler, som kunne tåle lidt vand ;o)
 
Naya og Marianne
 
Jeg havde ikke fået noget kamera med, så dette billede er taget med min iPhone, IKKE verdens bedste, når man er bedre vant ;o)
 
Her tænker jeg på fotokvaliteten, ikke oplevelsen som bestemt er en gentagelse værd!
 
Jeg går igen og pusler med en opdatering af hjemmesiden, med hensyn til design og farver m.m.
 
Jeg er også påbegyndt et nyt lille projekt denne her gang så SKAL det bare lykkes at tabe min. 20kg og FASTHOLDE vægttabet, endnu en gang så har jeg sat nogle delmål, samt et slutmål som jeg mener er realistisk at opnå, jeg har i hvert tilfælde nået det en gang tidligere.
 
Som nogen få sikkert har opdaget, så er jeg ikke længere på FB, og jeg savner det heller ikke, i stedet er jeg begyndt at læse en masse bøger, i øjeblikket er det Jordens Søjler som ligger på natbordet, men jeg har da allerede fået læst Farlige Penge af samme forfatter samt et par stykker af Varg Gyllander m.fl.
 
Der er et par af FB vennerne man savner, et par stykker RIGTIGT meget, men man kan jo ikke få både i poser og sæk ;o)) og det ser heller ikke ud til at jeg er savnet, så tabet er nok ikke så stort!!!
 
Jeg håber at jeg snart kan få gået sidste etape af Trampesti, og meget gerne når det er godt fotovejr, så jeg kan få skudt nogle fede billeder af den smukke natur, og meget gerne nogle hvor tøserne er med.